top of page
Onedayfestival.JPG

Hej! Vil du være med?

UngK skaber inkluderende events for unge på 18-30år - sammen med unge. Kunne du tænke dig at være med? Der er altid plads til én til, og opgaverne er mange. Så hvis du har lyst til at være en del af et større fællesskab, så tøv ikke med at tage fat i os.

Frivillig i UngK

Synes du, at der mangler en bordtennisturnering i Aarhus? Eller har du og vennerne talt om, at I gerne vil have et sted, hvor I kan tage til "Open Jam"? Måske vil du gerne gøre noget for biodiversiteten, men mangler et sted, hvor du kan plante insektvenlige blomster? Eller har du bare lyst til at være en del af et fællesskab og møde nye mennesker, hvor vi kan tale og alt mellem himmel og jord?

Så kan det være, at det kunne være noget for dig, at være frivillige i UngK.

UngK er en del af Folkekirken, men din religiøse overbevisninger er din egen - og du er hjertens velkommen uanset om du har en tro eller ej. Her danner vi rammer for mange forskelligartede arrangementer. 

Som frivillige kan du få lov til at være engageret i UngK præcis på den måde, der passer dig. 

Vi har både brug for frivillige, der har lyst til at stille op og stå bag baren til diverse arrangementer, komme på nye spændende initiativer, afvikle arrangementer og ikke mindst frivillige, der har lyst til at komme og skabe en god stemning og en hyggelig atmosfære. Altsammen i tæt samarbejde med UngKs ansatte.

 

Hvis det lyder som noget for dig, at være frivillige i UngK - eller har du spørgsmål, så må du endelig kontakte UngKs præst på praest@ungk.dk eller på telefon 2310 4011.

 

Vi håber at se dig! 

image_50457857.JPG

Du kan også blive en del af vores kor!

Leder du efter et hyggeligt fællesskab med sang og kage? Så skal du ikke lede længere! Stem i er et kor i UngK bestående af 40 sangere mellem 18-30 år. Vi synger rytmiske arrangementer af alt fra lækre popsange til de bedste højskolebangers. Læs mere her!

bottom of page