top of page
Logo

Bliv Frivillig i UngK

Kunne du tænke dig at være frivillig i UngK?  

Synes du, at der mangler en bordtennisturnering i Aarhus? Eller har du og vennerne talt om, at I gerne vil have et sted, hvor I kan tage til ”Open Jam”? Måske du gerne vil gøre noget for biodiversiteten, men mangler et sted, hvor du kan plante insektvenlige blomster? Eller har du måske bare lyst til at være en del af et fællesskab og møde nogle nye mennesker, hvor vi kan tale om alt mellem himmel og jord?  

Så kan det være, at det kunne være noget for dig at være frivillig i UngK. 

UngK er en del af Folkekirken, men din religiøse overbevisning er er din egen – og du er hjertelig velkommen uafhængig af, om du har en tro eller ej. UngK danner rammen for mange forskelligartede arrangementer.  

Som frivillig kan du få lov til at være engageret i UngK på præcis den måde, som passer dig.  

Vi har både brug for frivillige, der har lyst til at stå bag baren til arrangementer, komme på nye spændende initiativer, afvikle arrangementer og ikke mindst frivillige, der har lyst til at komme og være skabe god stemning og en hyggelig atmosfære i huset. Alt sammen sker i tæt samarbejde med UngKs præst og ansatte.  

 

Hvis det lyder som noget for dig at være frivillig i UngK eller har spørgsmål til det, må du endelig kontakte UngKs præst på praest@ungk.dk eller telefon 23 10 40 11.

UngK

Hos UngK arbejder vi med flere forskellige frivilliggrupper - fx vores Linoleumstryk & Lambrusco-gruppe. Derudover har vi én stor samlet frivilliggruppe, hvor alle UngKs frivillige er at finde. 

Find de forskellige frivilliggrupper her:

UngK : Frivilliggruppe 

UngK : Linoleumstryk & Lambrusco

bottom of page