top of page
image_50457857.JPG

Bliv en del af vores kor

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men hold øje med UngK’s Facebookside, hvor det vil blive slået op, når vi igen søger sangere.

Du er også velkommen til at blive skrevet på ventelisten ved at sende

en mail til koretstemi@gmail.com.

Ventelisten lukker for nye tilmeldinger d. 1. april.

Hvem er Stem i?

Stem i

Stem i er et kor bestående af 40 sangere mellem 18-30 år. Vi synger rytmiske arrangementer af alt fra lækre popsange til de bedste højskolebangers, og så har vi det hyggeligt sammen i et fællesskab med sang og naturligvis en kageordning som omdrejningspunkt. Koret er for dem, der kan lide at synge, kan ramme tonerne og har prøvet at “holde en stemme”, men ellers er der ikke nogen forventninger til det niveau, man kommer med. Der bliver indspillet øvefiler til alle sangene, som man lytter til derhjemme mellem øvegangene, efterhånden som vi lærer arrangementerne - så får vi et godt flow i korøvningen.

 

Koncerter

Vi øver frem mod at synge en stor koncert i slutningen af hver sæson og muligvis også et mindre arrangement i løbet af efteråret.

 

Baggrunden for koret

Stem i startede som et projekt i efteråret 2022 med tanken om at skabe rammen for et fællesskab for unge, der bliver glade af at synge sammen. Visionen er den samme, men nu er koret blevet en del af UngK og ledes af Agnes Rabjerg Nielsen, der til dagligt går på MGK.

 

Hvor og hvornår

Vi øver hver mandag kl. 16.00-17.45 i UngK på Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C, og det er helt gratis at være med. Forårets sæson starter mandag d. 29/1 2024.

 

Tilmelding

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men hold øje med UngK’s Facebookside, hvor det vil blive slået op, når vi igen søger sangere. Hvis du har spørgsmål om koret, kan du sende en mail til koretstemi@gmail.com

 

Kontakt

Har du spørgsmål, så skriv endelig til koretstemi@gmail.com.

bottom of page