top of page
Logo

Stem i

IMG_1657.JPG

Stem i

Stem i er et kor bestående af 40 sangere mellem 18-30 år. Vi synger rytmiske arrangementer af alt fra lækre popsange til de bedste højskolebangers, og så har vi det hyggeligt sammen i et fællesskab med sang og naturligvis en kageordning som omdrejningspunkt. Koret er for dem, der kan lide at synge, kan ramme tonerne og har prøvet at “holde en stemme”, men ellers er der ikke nogen forventninger til det niveau, man kommer med. Der bliver indspillet øvefiler til alle sangene, som man lytter til derhjemme mellem øvegangene, efterhånden som vi lærer arrangementerne - så får vi et godt flow i korøvningen.

 

Koncerter

Vi øver frem mod at synge en koncert i slutningen af hver sæson.

I december 2022 mundede det ud i en debutkoncert med ren julestemning for fuldt hus i UngK, og til sommer gentager vi successen.

 

Baggrunden for koret

Mit navn er Agnes, jeg er 22 år og har sunget kor og spillet klaver i størstedelen af mit liv. Jeg kastede mig ud i at dirigere første gang for 6 år siden og har sidenhen lavet kor i større og mindre sammenhænge. Nu har jeg startet Stem i med tanken om at skabe rammen for et fællesskab for unge, der bliver glade af at synge sammen samtidig med, at jeg får lov til at udvikle mig som korleder. Koret startede i efteråret 2022 og kører i første omgang som et projekt frem til sommeren 2023.

 

Hvor og hvornår

Vi øver hver mandag kl. 16.00-17.45 i UngK på Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C, og det er helt gratis at være med.

 

Tilmelding

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men hold øje med UngK’s Facebookside, hvor det vil blive slået op, når vi igen søger sangere. Du er også velkommen til at blive skrevet på ventelisten ved at sende en mail til koretstemi@gmail.com.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, så skriv endelig til koretstemi@gmail.com.

bottom of page