top of page

Om os

UngK er kirke for ikke-kirkevante. Det betyder at vi er en del af folkekirken, men din religiøse overbevisning er din egen – og du er hjertelig velkommen uafhængig af, om du har en tro eller ej.

De første spadestik blev taget i 2009 og i 2013 blev UngKs første præst ansat. Lige siden har vi arbejdet med at skabe det, som vi kender ved UngK i dag, nemlig en anderledes udgave af folkekirken, hvor vi har skiftet kirkebænkene ud med sofaer og yogamåtter, og hvor du i stedet for gudstjenester kan komme til alternativer til gudstjenester.


UngK er en del af Folkekirken, men din religiøse overbevisning er er din egen – og du er hjertelig velkommen uafhængig af, om du har en tro eller ej. Vi danner rammer for mange forskelligartede arrangementer med det inkluderende fællesskab i højsæde.

Alle vores arrangementer, fællesskaber og samarbejder er udformet

ud fra vores fire overordnede visioner, som handler om: 

Åbenhed

Alternativ

Fællesskaber

Samskabelse

UngK er en kirke, hvor du er velkommen uanset din religiøse overbevisning, og hvor vi efterstræber at alle skal føle sig velkomne.  

UngK vil vise en alternativ udgave af folkekirken, og vise hvad den kan tilbyde 

Vi slår ring om de udfordrende sider i livet, så ingen føler sig udenfor eller forkerte i fællesskabet.

UngK samarbejder gerne, og vi ønsker at skabe en ungdomskultur, hvor man godt må fejle. Det betyder, at vi har fokus på processen og ikke så meget resultatet.  

bottom of page