Logo

leje af kirken

I UngK har vi et stort og lyst kirkerum som kan bruges til mange ting. Det er normeret til 150 personer og er fuldt udstyret med alt i lyd og lys.

Vi udlåner kvit og frit kirken til kristelige ungdomsorganisationer af forskellig art, både vores kirkerum og overetagen som har fuldt udstyret køkken.
Kirken kan også lånes eller lejes til koncerter, kunstudstillinger, teater og andre kreative tiltag, såfremt at disse matcher UngKs målgruppe, som dækker 18-30årige.

Prisen for at leje UngK afhænger af arrangementets omfang og økonomiske råderum. I UngK ønsker vi at støtte op om det aarhusianske vækstlag og give små, skæve projekter en scene, hvorfor vi også er åbne for samarbejder.

I udgangspunktet skal der altid være en tekniker fra UngK tilstede hvis du ønsker at bruge UngKs tekniske set-up, prisen for dette er fast 500kr. som dækker honorar til tekniker.

Har du flere spørgsmål, en god idé eller er du bare nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte vores eventkoordinator Rune Aslak Rasmussen på 30 45 75 64 eller kultur@ungk.dk.