I UngK kører vi med en række faste arrangementer:

Gratis YOGA // Free Yoga 
Hver mandag og onsdag fra 08.30-09.30. 

I januar er der kun yoga om mandagen. Se andre datoer på Facebook. 
Efter timen er der hjemmebagte boller og kaffe. 

Højskolesang
Den 2. onsdag i hver måned fra 18.00-21.00

Eftertanker
En gang om måneden inviterer UngK inden for i et rum til eftertanke. Ungdomspræst Marie Petersen står for oplæg. Der vil være masser af god musik, refleksioner over forskellige temaer og mulighed for at læne sig tilbage og bare være. Dørene åbner 14.30 til en kop kaffe og kl. 15 er der oplæg.

International dinner
Are you a new student in Aarhus, or do you just want to meet other international and Danish students? Then come by to our International dinner at UngK to have dinner and talk with other students! :-) Dinner: 25 kr. Beer/Soft drinks: 10 kr. Remember cash - or pay with mobilepay :-) 

Fællesklang
Koret øver hver mandag 19-21 - alle pladser er taget. 

Dagpengeklubben
Kom og vær med i et anderledes netværk for nyuddannede. 
UngK giver mulighed for at mødes med andre nyuddannede i et uformelt forum, hvor det handler om dig frem for jobbet og alt det menneskelige og eksistentielle, der kan være ved at være jobsøgende. 
Vi tilbyder et frirum, hvor du kan møde andre jobsøgende og få ny energi og perspektiv på livet som nyuddannet. Netværket mødes hver anden onsdag i Nørre Allé 23K og der vil være planlagt emner for de første gange, vi mødes. Der er plads til 10 personer efter konceptet først-til-mølle.
Alle er velkomne, og det er helt uforpligtende at komme og høre nærmere. Der vil desuden blive serveret boller og kaffe :)
Dagpengeklubben er et ikke religiøst tilbud, hvor alle er velkomne.

www.underdogs.dk