Logo

Fællesklang aarhus

Hvem er vi?

Fællesklang Aarhus er et kor for alle unge mellem 18-35 år. Fællesklang Aarhus vægter sangglæde og fællesskab højt, og der er ingen optagelsesprøve for at være med i koret.

Vi synger primært rytmisk kormusik, herunder bl.a. gospel, disney og pop. Fællesklang Aarhus har sin egen bestyrelse og udvalg.

Hvor og hvornår?
Vi øver i UngK i Aarhus, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C hver

mandag aften.


Hvad øver vi op til?
Vi øver op til korets egne store koncerter sidst på sæsonen, arrangementer i UngK, fælleskoncerter med Fællesklang Odense, -Aalborg og -København, samt en koncert på Psykiatrisk Hospital. 

Tilmelding

Pga. coronakrisen er det kun personer, som var medlem i foråret 2020, som kan tilmelde sig efterårssæsonen 2020. Der er således lukket for nye medlemmer. OBS! Tilmelding til efterårssæsonen åbner MANDAG D. 27. JULI KL. 12. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, så vær klar, hvis du vil være (næsten) sikker på at få en plads i koret. Som noget nyt har vi inddelt pladserne i koret efter stemmegrupper, dvs. der er kun et vist antal pladser til hver stemmegruppe (dette vil du se, når du tilmelder dig). Linket til tilmelding findes på den interne facebookside.

Hvordan skal jeg forberede mig derhjemme, og hvad skal jeg medbringe?
Alle stemmerne til de forskellige sange bliver lagt ud som lydfiler i korets fælles dropbox-mappe. Det forventes, at man lytter til disse lydfiler efterhånden som sangene bliver gennemgået. Dette sikrer et flow i korøvningen.
Til hver korøver bedes man medbringe et krus til kaffepausen og en blyant. 
 

Program
Programmet for efterårssæsonen kan ses her HER

 

Vedtægter
Vedtægter for foreningen Fællesklang Aarhus kan ses HER

Interesseret? 
Bliv en del af facebook-gruppen "Fællesklang Aarhus", og hold dig informeret om korets opstart. Find facebookgruppen her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte formanden for Fællesklang Aarhus på mail: formand@faellesklangaarhus.dk eller korlederne på mail: korleder@faellesklangaarhus.dk
 

Fællesklang Aarhus blev frivilligt opstartet af korleder Karen Louise Clausen i foråret 2014 og ledes nu af Johanna Spanggaard Poulsen, cand. mag. i musikvidenskab og religionsvidenskab, og Rikke Jepsen, cand. mag. i musikvidenskab og idræt. 

UngK - Nørre Allé 23 K - 8000 Aarhus C

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon