Logo

Fællesklang aarhus

Hvem er vi?

Fællesklang Aarhus er et kor for alle unge mellem 18-35 år. Fællesklang Aarhus vægter sangglæde og fællesskab højt, og der er ingen optagelsesprøve for at være med i koret.

Vi synger primært rytmisk kormusik, herunder bl.a. gospel, disney og pop. Fællesklang Aarhus har sin egen bestyrelse og udvalg.

Fællesklang Aarhus

Hvor og hvornår?
Vi øver i UngK i Aarhus, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C hver

mandag aften.


Hvad øver vi op til?
Vi øver op til korets egne store koncerter sidst på sæsonen, arrangementer i UngK, fælleskoncerter med Fællesklang Odense, -Aalborg, -Vejle, -Esbjerg og -København, samt en koncert på Psykiatrisk Hospital. 

Tilmelding

Forårssæsonen 2022 er desværre fyldt op - der er derfor lukket for tilmelding.

Hvis du har lyst til at blive del af koret i efterårssæsonen 2022, så foregår tilmeldingen efter først-til-mølle-princippet via et link til tilmeldingssystemet, som bliver lagt op på Facebookgruppen "Fællesklang Aarhus" i december. Information vedrørende tilmelding foregår i denne gruppe.

De nuværende fællesklangere har den fordel, at de kan tilmelde sig et par dage forinden.

Hvordan skal jeg forberede mig derhjemme, og hvad skal jeg medbringe?
Alle stemmerne til de forskellige sange bliver lagt ud som lydfiler i korets fælles dropbox-mappe. Det forventes, at man lytter til disse lydfiler efterhånden som sangene bliver gennemgået. Dette sikrer et flow i korøvningen.
Til hver korøver bedes man medbringe et krus til kaffepausen og en blyant. 
 

Program
Programmet for forårssæsonen kan ses her HER

 

Vedtægter
Vedtægter for foreningen Fællesklang Aarhus kan ses HER

Interesseret? 
Bliv en del af facebook-gruppen "Fællesklang Aarhus", og hold dig informeret om korets opstart. Find facebookgruppen her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte formanden for Fællesklang Aarhus på mail: formand@faellesklangaarhus.dk eller korlederne på mail: korleder@faellesklangaarhus.dk
 

Fællesklang Aarhus blev frivilligt opstartet af korleder Karen Louise Clausen i foråret 2014 og ledes nu af Sofie Heidemann Augustesen, cand. mag. i musikvidenskab og religionsvidenskab, og Rikke Jepsen, cand. mag. i musikvidenskab og idræt.