top of page
Logo

Fællesklang aarhus

Hvem er vi?

Fællesklang Aarhus er et kor for alle unge mellem 18-35 år. Fællesklang Aarhus vægter sangglæde og fællesskab højt, og der er ingen optagelsesprøve for at være med i koret.

Vi synger primært rytmisk kormusik, herunder bl.a. gospel, disney og pop. Fællesklang Aarhus har sin egen bestyrelse og udvalg.

Fællesklang Aarhus

Hvor og hvornår?
Vi øver i UngK i Aarhus, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C hver

mandag aften.


Hvad øver vi op til?
Vi øver op til korets egne store koncerter sidst på sæsonen, arrangementer i UngK, fælleskoncerter med Fællesklang Odense, -Aalborg, -Vejle, -Esbjerg og -København, samt en koncert på Psykiatrisk Hospital. 

Tilmelding

Opdateres. 

Hvordan skal jeg forberede mig derhjemme, og hvad skal jeg medbringe?
Alle stemmerne til de forskellige sange bliver lagt ud som lydfiler i korets fælles dropbox-mappe. Det forventes, at man lytter til disse lydfiler efterhånden som sangene bliver gennemgået. Dette sikrer et flow i korøvningen.
Til hver korøver bedes man medbringe et krus til kaffepausen og en blyant. 
 

Program
Opdateres. 

 

Vedtægter
Vedtægter for foreningen Fællesklang Aarhus kan ses HER

Interesseret? 
Bliv en del af facebook-gruppen "Fællesklang Aarhus", og hold dig informeret om korets opstart. Find facebookgruppen her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte formanden for Fællesklang Aarhus på mail: formand@faellesklangaarhus.dk eller korlederne på mail: korleder@faellesklangaarhus.dk
 

Fællesklang Aarhus blev frivilligt opstartet af korleder Karen Louise Clausen i foråret 2014 og ledes nu af Sofie Heidemann Augustesen, cand. mag. i musikvidenskab og religionsvidenskab, og Rikke Jepsen, cand. mag. i musikvidenskab og idræt. 

bottom of page