Logo

Fællesklang aarhus

Hvem er vi?

Fællesklang Aarhus er et kor for alle unge mellem 18-35 år. Fællesklang Aarhus vægter sangglæde og fællesskab højt, og der er ingen optagelsesprøve for at være med i koret.

Vi synger primært rytmisk kormusik, herunder bl.a. gospel, disney og pop. Fællesklang Aarhus har sin egen bestyrelse og udvalg.

Hvor og hvornår?
Vi øver i UngK i Aarhus, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C hver

mandag aften.


Hvad øver vi op til?
Vi øver op til korets egne store koncerter sidst på sæsonen, arrangementer i UngK, fælleskoncerter med Fællesklang Odense, -Aalborg og -København, samt en koncert på Psykiatrisk Hospital. 

Tilmelding

I forårssæsonen 2021 vil Fælleklang Aarhus deles i to hold á 40 personer. Tidspunkterne for holdene er henholdsvis kl. 18.30-20.00 og kl. 20.10-21.35.

OBS! Tilmeldingen vil foregå efter først-til-mølle-princippet via et link til tilmeldingssystemet, som bliver lagt op på Facebookgruppen “Fællesklang Aarhus” d. 15/12 kl. 12.00 - hvor tilmeldingen åbner!

Nuværende fællesklangere har den fordel, at de kan tilmelde sig to dage forinden.

SÅ… Hvis du vil være (næsten) sikre på at være med i næste sæson, så sid klar TIRSDAG D. 15/12 kl. 12.00!

Hvordan skal jeg forberede mig derhjemme, og hvad skal jeg medbringe?
Alle stemmerne til de forskellige sange bliver lagt ud som lydfiler i korets fælles dropbox-mappe. Det forventes, at man lytter til disse lydfiler efterhånden som sangene bliver gennemgået. Dette sikrer et flow i korøvningen.
Til hver korøver bedes man medbringe et krus til kaffepausen og en blyant. 
 

Program
Programmet for efterårssæsonen kan ses her HER

 

Vedtægter
Vedtægter for foreningen Fællesklang Aarhus kan ses HER

Interesseret? 
Bliv en del af facebook-gruppen "Fællesklang Aarhus", og hold dig informeret om korets opstart. Find facebookgruppen her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte formanden for Fællesklang Aarhus på mail: formand@faellesklangaarhus.dk eller korlederne på mail: korleder@faellesklangaarhus.dk
 

Fællesklang Aarhus blev frivilligt opstartet af korleder Karen Louise Clausen i foråret 2014 og ledes nu af Sofie Heidemann Augustesen, cand. mag. i musikvidenskab og religionsvidenskab, og Rikke Jepsen, cand. mag. i musikvidenskab og idræt.