top of page

ons. 03. nov.

|

UngK

Talk : Lad os tale om døden

Onsdag den 3. november inviterer UngK til gratis TALK med 𝗟𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗶𝗿𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗡𝗶𝗸𝗼𝗹𝗮𝗷𝘀𝗲𝗻, radiovært DR P3. Line Kirsten Nikolajsen var 6 år, da hun mistede sin lillesøster, der døde som treårig af kræft.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Talk : Lad os tale om døden
Talk : Lad os tale om døden

Tid & sted

03. nov. 2021, 18.30 – 21.00

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

𝗟𝗮𝗱 𝗼𝘀 𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗼𝗺 𝗱ø𝗱𝗲𝗻

I anledning af Allehelgen inviterer vi onsdag den 3 november til gratis TALK med 𝗟𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗶𝗿𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗡𝗶𝗸𝗼𝗹𝗮𝗷𝘀𝗲𝗻, radiovært DR P3.

Line Kirsten Nikolajsen var 6 år, da hun mistede sin lillesøster, der døde som treårig af kræft.

Tidligere på året udgav Line Kisten podcasten ”I min lomme ligger der en sten”. Her forsøger hun som voksen at blive klogere på, hvad tabet af lillesøsteren har betydet, og hvordan man lever med sorg.

En af Line Kirsten Nikolajsens pointer er, at vi skal blive bedre til at tale om døden og møde mennesker i sorg.

I UngK tager vi den opfordring op. Du kan derfor opleve Line Kirsten Nikolajsen i samtale med sognepræst og sorggruppeleder Christina Holm Egelund. Du kan også selv stille dem spørgsmål i løbet af aftenen.

𝗔𝘁 𝗴𝗶𝘃𝗲 𝗿𝘂𝗺 𝗳𝗼𝗿 𝘀𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻

På denne onsdag aften giver vi plads for et af de tungere emner.

Det sker som optakt til Allehelgen. Allehelgen falder første søndag i november, og er den dag, hvor kirken giver særlig plads til at sørge over dem vi har mistet.

Fra sit arbejde med sorggrupper møder Christina Holm Egelund ofte unge, som oplever, at der ikke er meget hensyn og plads til at sørge.

I aftenenes TALK giver vi plads til at blive klogere på den ensomhed, som ofte følger med at miste – og veje til nyt håb og mod på livet.

𝗦𝗼𝗿𝗴𝗴𝗿𝘂𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗶 𝗔𝗮𝗿𝗵𝘂𝘀

Folkekirken i Aarhus har sorggrupper for børn, unge og voksne rundt om i Aarhus.

Her mødes man og taler med andre, som har mistet en nærtstående.

Grupperne ledes af frivillige, som har erfaring med sorgarbejde og det at lede grupper.

Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at have tilknytning til Folkekirken for at være med.

Læs mere om de enkelte grupper på hjemmesiden for Folkekirken i Aarhus: https://www.fkaa.dk/det-sociale-arbejde/sorggrupper

𝗠𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗺 𝗟𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗶𝗿𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗡𝗶𝗸𝗼𝗹𝗮𝗷𝘀𝗲𝗻

Line Kirsten Nikolajsen er vært på P3, hvor hun til dagligt laver programmerne 'Tabu' og 'Line Kirsten Giftekniv'. I juni 2020 var hun også afsender på den populære P3-podcast 'I min lomme ligger en sten'. En podcast, der handler om, hvordan man lever videre efter at have oplevet det værst-tænkelige. Da Line Kirsten var 6 år gammel døde hendes lillesøster Laura på 3 år af cancer. Sorgen, over tabet af Laura, er der altid blevet snakket med åbent om i Line Kirsten familie, og den har derfor været med hende hele livet. Efter Line Kirsten selv er blevet voksen, er det dog som om, at hun har brug for at forstå sorgen over tabet af en søskende på ny. Derfor gennemgår hun, sammen med sine forældre, hele forløbet i detaljer og prøver at forstå, hvordan Laura og hendes død har påvirket den person, hun er nu - 25 år efter.

𝗔𝗳𝘁𝗲𝗻𝗲𝗻𝘀 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺

Døre åbner: 18.30

TALK: 19.00-20.00

Spørgsmålsrunde: 20.00-20.30

Døre lukker: 21.00

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻

??

Billetter

  • Talk : Lad os tale om døden

    Denne billet er din reservation til UngKs Talk : Lad os tale om døden onsdag d. 3 november.

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page