top of page

lør. 22. jun.

|

UngK

Skriveværksted x LiteratureXchange

Arrangementet er gratis og kræver hverken tilmelding eller billet.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Skriveværksted x LiteratureXchange
Skriveværksted x LiteratureXchange

Tid & sted

22. jun. 2024, 16.00 – 19.00

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Skriveværksteder er skønne, fordi det til tider kan være svært at motivere sig selv til at få sat sig ned og gå i gang. Silas Stochholm og Anders Ølholm fra UDD vil i samarbejde med UngK denne lørdag afholde skriveværksted med temaet: ”Håb og Protest”. De to vil afholde et oplæg med 2-3 til skriveøvelser der repræsenterer flere vinkler til tematikken og give et spark til din inspiration. Det vil både være igennem ny litteraturkendskab og litterærteoretiske ideer, men vigtigste af alt: Skriveøvelser.

Nogle gange kan det vært svært at komme i gang med skrivearbejdet, men det kan hjælpe at skrive med andre skrivende, som kan inspirere og som man kan relatere til, især hvis inspirationen halter og bliver til skriveblokader.

På skriveværksteder introduceres du til nye termer og vinkler til at få skrivearbejdet i gang og få udfordringer på en underholdende måde. Hos Unge Danske Digtere ønsker vi, at skriveværksteder skal fylde mere i det aarhusianske kulturmiljø. Derfor tilbyder vi i samarbejde med UngK gratis skriveværksteder for alle. Hvert værksted vil have et tema og oplæg.

Del denne begivenhed

bottom of page