top of page

ons. 12. jun.

|

UngK

Skriveværksted FOR ALLE // Unge Danske Digtere

Du behøver ingen tilmelding for at deltage.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Skriveværksted FOR ALLE // Unge Danske Digtere
Skriveværksted FOR ALLE // Unge Danske Digtere

Tid & sted

12. jun. 2024, 16.00 – 19.00

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Skriveværksteder er skønne, fordi det til tider kan være svært at motivere sig selv til at få sat sig ned og gå igang.

Nogen gange kan det hjælpe at skrive med andre skrivende, som kan inspirere og som man kan relatere til, især hvis inspirationen halter og bliver til skriveblokader.

På 'Skriveværksted FOR ALLE' introduceres du til nye termer og nye vinkler til at få skrivearbejdet i gang. Det vil både være gennem ny litteratur-kendskab, litterærteoretiske ideer og fagtermer, men også VIGTIGST af alt; nemlig skriveøvelser, der sætter kreativiteten i sving på en udfordrende og underholdende måde . 

Hos UngeDanskeDigtere ønsker vi, at skriveværksteder skal fylde mere i det aarhusianske kulturmiljø. Organisationen UDD tilbyder derfor gratis skriveværksteder i samarbejde med UngK.

//

Værkstedet er åbent for alle kreative sjæle, der kan lide at arbejde med det skrevne ord - hvad enten du skriver poesi, fortællinger, manuskripter, sange eller hvad du er i gang med eller kunne tænke dig at komme igang med, så er du meget velkommen.

Hvert værksted vil have et tema og et oplæg. Følg begivenheden og få temaet for det kommende værksted i debatten.

Efter eventet vil der være mulighed for enten at hygge med en øl/sodavand, eller deltage i en "kritikrunde" af medbragte udprintede tekster.

//

Der vil, fra tid til anden, blive taget billeder og optaget video under eventet til fremtidig promovering. Kontakt os hvis du ikke ønsker at blive vist på disse.

Del denne begivenhed

bottom of page