top of page

tirs. 18. okt.

|

UngK

Sæt kroppen fri

UngK og Didde Bach inviterer til fri dans og bevægelse. Til musik vil jeg komme med små guidede invitationer til hvordan vi kan bevæge os og invitere til et fokus på vågen kropslig bevidsthed.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Sæt kroppen fri
Sæt kroppen fri

Tid & sted

18. okt. 2022, 16.00 – 18.00

UngK , Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

UngK og Didde Bach inviterer til fri dans og bevægelse. Til musik vil jeg komme med små guidede invitationer til hvordan vi kan bevæge os og invitere til et fokus på vågen kropslig bevidsthed. Et samlingspunkt, et mødested, et frirum hvor vi kan være os selv, sammen. Hvor vi kan danse og bevæge os til musikkens rytmer, sensationer og lade tonerne guide kroppen til at give slip. Give slip i hovedet og give slip på utrygheden og ideen om det perfekte, så vi kan mødes i et rum hvor vi kan lege med hver en lille bevægelse i kroppen. Et rum hvor vi kan give hovedet en pause og lade fantasien udfolde sig i dansens spontane og ukritiske kraftfelt.

/// GRATIS /// SÆT KROPPEN FRI /// ALLE KAN VÆRE MED ///

Så om du er til, de bløde og lette bevægelser eller vilde salsa hofter, så er det hele velkommen. Jeg vil guide os ind i et slip, hvor vi kan koble hovedet fra og give kroppen mulighed for at læne sig ind i musikken.

Information 

Dato: 18. oktober kl. 16.00-18.00

Pris: GRATIS 

Maks deltagere: 30

Beklædning: Behageligt tøj til at bevæge sig i, Lag er en god ide. 

Medbring: Vand og gerne et tæppe. Der er måtter til låns i kirken.

Min rolle/lidt om mig: Jeg hedder Didde Bach og jeg har skabt dette event ud fra ønsket om at vi kan få et frirum som vi sammen kan bevæge os i, derfor er min rolle og mit ønske at skabe et trygt rum for os alle. Jeg er aktiv i meditative fællesskaber og på kurser, hvor dansen har en stor plads som en del af den meditative proces. Den guidning som jeg vil komme til og lave vil derfor have en meditativ tilgang.

Billetter

  • Sæt kroppen fri

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page