top of page

fre. 17. jun.

|

UngK

One Day Festival

𝕆𝕟𝕖 𝔻𝕒𝕪 𝔽𝕖𝕤𝕥𝕚𝕧𝕒𝕝 For andet år i træk åbner UngK dørene for GRATIS One Day Festival! Sidste års succes kalder på en pt. 2, så hvis du er vild med livemusik og festivalvibes, så kom og fang et glas rosé eller en øl, tag dine venner under armen, og kom til One Day Festival!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
One Day Festival
One Day Festival

Tid & sted

17. jun. 2022, 12.00 – 23.50

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

𝕆𝕟𝕖 𝔻𝕒𝕪 𝔽𝕖𝕤𝕥𝕚𝕧𝕒𝕝 For andet år i træk åbner UngK dørene for GRATIS One Day Festival! Sidste års succes kalder på en pt. 2, så hvis du er vild med livemusik og festivalvibes, så kom og fang et glas rosé eller en øl, tag dine venner under armen, og kom til One Day Festival! Vi sørger for dygtige musikere hele dagen, sommervibes og højt humør.

One Day Festival har fokus på at eksponere vækstlagsmusikere fra Aarhus og omegn. Artisterne vil løbende blive offentliggjort.

Selve arrangementet er gratis, så tøv ikke med at komme.

ℙ𝕣𝕠𝕘𝕣𝕒𝕞

11:30 Døre åbner

12:00 Yoga med Oliver Valentin

13:00 Morgenmad

13:45 Højskolesang med Kristoffer Bliksted

15:00-24:00 VVE Collective (udenfor)

16:00 Hun_sagde

18:00 Frode

20:00 EmmaDop

22:00 Hunnid22

24:00 Døre lukker

VVE Collective // Urban Connection 5 venner fra DJ kollektiverne VVE og Urban Connection vil på denne skønne dag tage dig på en helt særlig rejse mens du nyder din drink i solen. Med udgangspunkt i forskellige musikstile og attituder, vil du kunne forvente alt fra hiphop, r&b, afrobeats, funk, disco, house, garage og meget mere! Der er garanteret gode vibrationer til krop og sjæl, som får dig til at løfte hovedet, finde smilet frem og bevæge hofterne fra side til side

DJ's: Jaquita Low Loco Maaza Shaazi wasabi

hun_sagde Hun_sagde er en spirende ny hiphop/artpop-artist, hvis melodiske og hårdtslående produktioner, krydret med hudløst ærlige tekster om menneskets og samfundets skyggesider, giver en original musikalsk cocktail og en position som en artist, man for alvor skal holde øje med i 2022. I sommeren 2021 spillede hun_sagde på Uhørt Festival, hvor Soundvenue indkluderede hende på magasinets top-10 over bedste koncerter på festivalen. Soundvenue's anmelder beskrev hun_sagde som ”en fascinerende skikkelse som optrædende. Hver linje blev leveret med så meget smerte og indlevelse, at det i længden ligefrem blev hypnotiserende.” Den 4. marts udkom hun_sagdes første single fra hendes kommende EP, der udkommer senere på året.

Frode Den aarhusianske upcoming kunstner Frode har sparket foråret i gang med hans anden EP ‘ PERFÆGTE ’ som har lyden af Frodes personlig udvikling, samt holdninger til temaer som intimitet, mentalt helbred og medmenneskelighed. Genren er baseret i hip-hop, med et alternativ twist og en stor fokus på musikalitet og instrumentalisme. I sangene bliver interessante jazz og soul harmonier båret af hårdt rammende tromme grooves, indspillende blæs og percussion, som giver plads til udforskningen og udfoldning af forskellige lyriske stilarter og stemninger. Dette er også noget der kan forventes, når Frode og hans band optræder.

Emma Dop EmmaDop er en moderne synthpop duo, der nedbryder barriererne mellem genrer og normer. De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted rytmisk musik - og en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtigt uden at være højtideligt. På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed, og går rent ind hos publikum. Dette viste sig ved duoens optræden på SPOT-festival i 2021, hvor Gaffa således skrev: ”Alle tre musikere formår i den grad at komme ud over scenen. Især forsanger og guitarist springer rundt og har tydeligt en fest med hinanden. Det smitter af på publikum, som Line Søndergaard hurtigt charmerer sig ind på. Med cool selvsikkerhed er hun overalt på scenen.” Med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

HUNNID22 Hiphop-kollektivet HUNNID22 er efterhånden en gruppe, som ikke kan defineres på genren. Det nyskabende kollektiv fra Aarhus V, arbejder på at skubbe grænser og udfordrer hele Hiphop scenen i Danmark, med deres avantgarde tilgang til at skabe musikalske kompositioner, der går fra at være hårdtslående og energiske, til at være ørehængende og pakket med soul. Med medieomtale fra de største musikmagasiner i Danmark som Soundvenue, Gaffa, Bands of Tomorrow & P3, er HUNNID22 klart en af dem, som man skal holde øje med nu, og i fremtiden. Med en lyd der er lyrisk legende, fyldt med sprængfulde flows og nærmest upoleret men autentisk, kan de slet ikke sammenlignes med nogle andre.

Billetter

  • GRATIS BILLET - IKKE NØDVENDIG

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page