top of page

lør. 28. nov.

|

UngK

NY DATO - Linoleumstryk & Lambrusco

//LÆS// Der er sendt nye billetter ud til alle med reserverede pladser til eventet i oktober - hvis I havde reserveret mere end én plads er det noteret, altså har I stadig samme antal billetter. Hvis man er forhindret i at komme, så husk at melde afbud.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
NY DATO - Linoleumstryk & Lambrusco
NY DATO - Linoleumstryk & Lambrusco

Tid & sted

28. nov. 2020, 18.00 – 22.00

UngK , Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Linoleumstryk er en old school trykketeknik, hvor man bruger små knive, der er bukkede i forskellige størrelser, til at snitte motiver i linoleum, som derefter trykkes med sværte over på papir. Teknikken er let og simpel – man kan bacsically ikke gøre noget galt. Med andre ord behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med linoleumstryk før. Inspiration, vejledning og hjælp er tilgængeligt på aftenen. Det hele er krydret med lækker jazz og masser Lambrusco (og alkoholfri bobler til de der foretrækker det)!

Hvis du har bad memories med at snitte dig selv i fingrene i folkeskoletiden, kan vi med glæde informere om at vi på aftenen vil snitte i det nyere materiale ”soft cut”, der gør det næsten umuligt for kniven at komme på afveje.

𝗗𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲 Prisen for at deltage er 50 kroner. Det inkluderer: linoleum, lån af knive, papir og blyant til skitsering, tryksværte i et udvalg af farver, lån af presse og rulle til tryk, kvalitetspapir til at trykke på, lambrusco/alkoholfri bobler.

Af hensyn til corona skal man købe billet til arrangementet. Der er i alt 40 billetter til salg efter først til mølle-princippet. Coronarestriktioner overholdes på aftenen.

Billetter

  • Linoleumstryk & Lambrusco

    Denne billet er din reservation - du betaler i døren via mobilepay. Derudover er følgende inkluderet: linoleum, lån af knive, papir og blyant til skitsering, tryksværte i et udvalg af farver, lån af presse og rulle til tryk, kvalitetspapir til at trykke på, lambrusco/alkoholfri bobler.

    0,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page