ons. 20. okt. | UngK

Linoleumstryk & Lambrusco

Kom til Linoleumstryk & Lambrusco onsdag d. 20 oktober!
Linoleumstryk & Lambrusco

Tid & sted

20. okt. 18.30 – 22.00 CEST
UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Linoleumstryk er en old school trykketeknik, hvor man bruger små knive, der er bukkede i forskellige størrelser, til at snitte motiver i linoleum, som derefter trykkes med sværte over på papir. Teknikken er let og simpel – man kan bacsically ikke gøre noget galt. Med andre ord behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med linoleumstryk før. Inspiration, vejledning og hjælp er tilgængeligt på aftenen. Det hele er krydret med lækker jazz og masser Lambrusco (og alkoholfri bobler til de der foretrækker det)!

Hvis du har bad memories med at snitte dig selv i fingrene i folkeskoletiden, kan vi med glæde informere om at vi på aftenen vil snitte i det nyere materiale ”soft cut”, der gør det næsten umuligt for kniven at komme på afveje.

𝗗𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲

Prisen for at deltage er 50 kroner, som man betaler på dagen via Mobilepay. Det inkluderer: linoleum, lån af knive, papir og blyant til skitsering, tryksværte i et udvalg af farver, lån af presse og rulle til tryk, kvalitetspapir til at trykke på, lambrusco/alkoholfri bobler.

Der er kun 40 pladser, så hvis man bliver forhindret i at deltage og har reserveret en plads, så håber vi meget at du vil melde afbud, så vi kan give pladsen til en anden.

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Linoleumstryk & Lambrusco
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr