top of page

ons. 28. feb.

|

UngK

Linoleumstryk & Lambrusco

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Linoleumstryk & Lambrusco
Linoleumstryk & Lambrusco

Tid & sted

28. feb. 2024, 16.00 – 20.00 CET

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Billetterne sættes til salg d.1 i måneden for det kommende event.

𝗟𝗶𝗻𝗼𝗹𝗲𝘂𝗺𝘀𝘁𝗿𝘆𝗸 𝗼𝗴 𝗟𝗮𝗺𝗯𝗿𝘂𝘀𝗰𝗼 𝗶 𝗨𝗻𝗴𝗞 Linoleumstryk er en old school trykketeknik, hvor man bruger små knive, til at snitte motiver i linoleum, som derefter trykkes med sværte over på papir.

Teknikken er let og simpel – man kan basically ikke gøre noget galt. Med andre ord behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med linoleumstryk før.

Inspiration, vejledning og hjælp er tilgængeligt på aftenen. Det hele er krydret med lækker musik og masser Lambrusco (og alkoholfri bobler til de der foretrækker det) 

Hvis du har bad memories med at snitte dig selv i fingrene i folkeskoletiden, kan vi med glæde informere om, at vi på aftenen vil snitte i det nyere materiale ”soft cut”, der gør det næsten umuligt for kniven at komme på afveje 

𝗗𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲 Prisen for at deltage er 50 kroner, som man betaler på dagen via Mobilepay.

Det inkluderer: linoleum, lån af knive, papir og blyant til skitsering, tryksværte i et udvalg af farver, lån af presse og rulle til tryk, kvalitetspapir til at trykke på, Lambrusco/alkoholfri bobler.

Der er kun 40 pladser, så hvis man bliver forhindret i at deltage og har reserveret en plads, så håber vi meget at du vil melde afbud, så vi kan give pladsen til en anden.

L&L fungerer som et åben hus arrangement, hvor man kan komme og gå, når det passer. Der er ingen fælles introduktion, så har du ikke mulighed for at komme kl.16, kommer du bare i det tidsrum, der passer dig. Vi giver gerne en introduktion til linoleumstryk når du kommer, hvis der er behov.

Du er velkommen til at medbringe en bid mad.

Husk at booke billet.

Der vil, fra tid til anden, blive taget billeder og optaget video under eventet til fremtidig promovering. Kontakt os hvis du ikke ønsker at blive vist på disse.

// English //

Linoleum cut is an old school technic in which you use small knives to cut out an image and the print it in different colors on paper. It's an easy process and you can not do anything wrong 

We help each others with inspiration and guidning - all together with music and bobbles (both with and without alcohol) 

If you have bad memories about cutting your fingers in school, don't worry! We work with soft cuts, which makes it very difficult for the knive to make a detour

THE PRACTICAL The price is 50kr, which you pay with mobilepay at the door.

It includes: linoleum, borrow of knives, paper, pen, coloring materials and Lambrusco/alco free bobbles.

We only have 40 seats, so please let us know if you are unable to make it, so that someone else can get you tickets. You are welcome to bring food.

You can drop in and leave whenever it fits you - if you need an introduction, we'll help you when you arrive.

Remember to reserve a ticket!

Now and then there will be taken pictures and recorded for promotion. Let us know if you do not want to be shown in these.

Billetter

  • Linoleumstryk & Lambrusco

    Denne billet er din reservation til Linoleumstryk & Lambrusco.

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page