top of page

tirs. 11. jun.

|

UngK

Lad os tale om stigmatisering

Lad os tale om stigmatisering
Lad os tale om stigmatisering

Tid & sted

11. jun. 2024, 19.00 – 21.00

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Har du nogensinde oplevet den der underlige spænding i maven, som man kan få, når man skiller sig ud i mængden? Eller fået at vide, at du er "underlig", "anderledes" eller at "folk som dig" er på en specifik måde? Måske har du oplevet, at du selv har fordomme, som du ikke ved hvor kommer fra?

Det kan være svært at pinpointe hvad der foregår når vi står i sådanne situationer, men der er faktisk et ord for de her usynlige ubehageligheder. Dette ord er "stigmatisering". Du har sikkert hørt det før, men hvad indebærer det egentlig? Hvordan afstigmatiserer vi det at være anderledes, både i os selv, ved andre og bredt i samfundet? Dette er nogle af de spørgsmål som vi skal tackle på en sjov og letforståelig måde til dette foredrag. Vi vil også tage fat i hvordan stigmatisering hænger sammen med diskrimination og systemisk magt og arbejde med hvordan vi alle både er ofre for og medvirkende til at vedligeholde stigmatisering i hverdagen.

Vi ses til en spændende socialkritisk aften i UngK!

Program Kl. 19.00: velkomst og oplæg Kl. 19.45: 15 min. pause Kl. 20.00: Arbejde med egne og andres stigmatiserende praksisser + spørgerunde Kl. 20.45-21.00: Færdig

Del denne begivenhed

bottom of page