top of page

tirs. 30. apr.

|

UngK

Guidet fælleslæsning

Læseforeningen afholder læsefællesskab i UngK hver 2. tirsdag.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Guidet fælleslæsning
Guidet fælleslæsning

Tid & sted

30. apr. 2024, 16.30 – 18.00

UngK , Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Læsefællesskab i UngK

Hvad skal der ske?

Vi læser sammen med metoden guidet fælleslæsning. Det kræver ingen forberedelse for dig eller viden om litteratur for at være med, man skal blot dukke op, som man er. Til fælleslæsningerne vil en læseguide læse teksterne højt og undervejs holde pauser, hvor læsegruppen kan tale om det, som teksten leder tankerne hen på. Vi læser spændende litteratur i alle mulige former og genrer! Vi læser altid 1,5 time og er typisk en mindre og hyggelig gruppe.

Hvem er du?

Du er ung og du mangler et sted at føle du er en del af et fællesskab. Måske oplever du ensomhed, psykisk mistrivsel eller måske føles det bare som om ”du er hoppet af toget” mens andre omkring dig ræser forbi. Det kan være en tung følelse, men du er ikke alene!

Hvad skal du gøre?

Har du lyst til at være med eller kender du nogen, der kunne være interesseret, så tøv ikke med at kontakte til os på mia@laeseforeningen.dk - her kan du også stille spørgsmål.

Der er også mulighed for at arrangere at følges med en af vores følgevenner hen til gruppen, hvis du har brug for det. Så sig bare til!

Hvis du helst vil, kan du også bare dukke op i UngK, så tager vi godt imod dig.

Vi håber, at vi ses!

Del denne begivenhed

bottom of page