top of page

søn. 16. jun.

|

UngK

Eftertanker

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Eftertanker
Eftertanker

Tid & sted

16. jun. 2024, 18.40 – 21.00

UngK, Nørre Allé, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Eftertanker er et sted, hvor du kan være til, og være dig.

Det er en lille pause fra hverdagens stress og jag med tid til at stoppe op, og reflektere over nogle af de store emner, der fylder i livet og i samfundet.

Vi byder indenfor til en aften med musik, eftertænksomhed og ro. Det er en anderledes gudstjeneste, hvor vi taler om det at være menneske på en måde, vi alle kan forstå.

Med sommerens eksamener in mente, reflekterer vi denne aften over, hvad det vil sige at præstere.

Hvad er en præstation? Hvad er det, vi skal præstere, og hvem er det, vi skal præstere over for? Andre eller os selv? Og måske er det også vigtigt at spørge ind til hvordan vi håndterer det, når vi står overfor at skulle præstere noget?

Det undersøger vi gennem refleksion, musik og uformel samtale, hvor du har mulighed for, at skrive dine egne refleksioner om dagens emne ned. Vi skal synge et par sange, og hvis du har lyst, er der mulighed for at tænde et lys.

Efterfølgende serveres en let tapas, baren åbner, og vi vender dagens emne sammen, eller bare snakker om det vi har lyst til.

Det er både lærerigt og hyggeligt. Kom som du er eller tag en ven med - her er plads til alle - vi glæder os til at se dig:)

Eftertanker fortsætter efter sommerferien, hvor vi glæder os til at byde indenfor til flere aftener med rum til ro, refleksion og hyggelig samvær.

Program

  • 18:45: Dørene åbner
  • 19:00: Eftertanker begynder med velkomst, sang, refleksion og velsignelse
  • 20:00: Baren åbner, og der serveres en let tapas, som vi nyder sammen

Der vil, fra tid til anden, blive taget billeder og optaget video under eventet til brug på sociale medier og fremtidig promovering. Kontakt os hvis du ikke ønsker at blive vist på disse.

Del denne begivenhed

bottom of page