top of page

fre. 07. jun.

|

UngK

Ecstatic Dance

Arrangementet er donationsbaseret, da vi ønsker alle skal have mulighed for at deltage uanset økonomiske forhold, men kræver hverken tilmelding eller reservation.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Ecstatic Dance
Ecstatic Dance

Tid & sted

07. jun. 2024, 18.40 – 21.00

UngK, Nørre Allé 23, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Velkommen til en fortryllende aften med Ecstatic Dance hos UngK! Vi inviterer dig til en magisk rejse gennem musik og bevægelse, med fokus på frigørelse, fordybelse og selvudfoldelse

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐞𝐫 𝐄𝐜𝐬𝐭𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐃𝐚𝐧𝐜𝐞 Ecstatic Dance er en meditativ og udforskende rejse indad og en forbindende og fællesskabsdannende impuls udad igennem spontan bevægelse. Ingen forudgående dansetræning er nødvendig, da vi inviterer vores eget personlige og autentiske udtryk. Der er ingen faste trin eller bestemte måder det ”bør” være eller se ud. Hele følelsesspektret er velkomment, lige fra det mest til det mindst behagelige. Lad musikken guide dig og lad kroppen udtrykke, hvad den føler.

𝐒𝐭𝐫𝐮𝐤𝐭𝐮𝐫 Vi starter i en åbningscirkel, varmer op og går derefter ind i dansen. Til slut vil der være en kort lydrejse og afslutningscirkel. Spacet holdes åbent i et stykke tid, så man er velkommen til at blive hængende, hvis man har lyst.

𝐆𝐨𝐝𝐭 𝐚𝐭 𝐯𝐢𝐝𝐞 Eventet afholdes uden nogen former for eksterne rusmidler som alkohol eller lignende, så vi kan være så nærværende som muligt og nyde bedst af det kroppen helt naturligt kan levere. Vi bestræber os på at holde et så trygt og nærende rum som muligt. Vi danser i bare tæer eller strømper og holder os nonverbale under dansen – dvs. at vi gemmer snakken til efter dansen.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤 Ankom i rummet mellem 18.40 og 18.55 i behageligt og bevægeligt tøj som du føler dig godt tilpas i. Arrangementet er donationsbaseret, da vi ønsker alle skal have mulighed for at deltage uanset økonomiske forhold. Donation modtages som kontanter eller på Mobilepay til 51816313, Adam Hedegaard Jensen.

𝑆𝑎̊ 𝑘𝑜𝑚 𝑜𝑔 𝑙𝑎𝑑 𝑓ø𝑑𝑑𝑒𝑟𝑛𝑒 𝑓ø𝑟𝑒, 𝑚𝑢𝑠𝑖𝑘𝑘𝑒𝑛 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑖𝑟𝑒𝑟𝑒 𝑜𝑔 𝑔𝑖𝑣 𝑠𝑙𝑖𝑝 𝑖𝑛𝑑 𝑖 𝑡𝑖𝑙𝑣æ𝑟𝑒𝑙𝑠𝑒𝑛.

𝐅𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫 Rummet faciliteres af Adam Hedegaard, som afholder en vifte af workshops indenfor bevægelse, lyd, det relationelle og kontemplative. Adam har mere end 3000 timers meditation og retræter på op til 3 måneder bag sig, været igennem 3 års træning i universelt kontemplative teknikker og tibetansk buddhistisk praksis ved Erik Pema Kunsang, undervist 2 år i Contact Improvisation ved Kimpro Århus og deltaget i hundredvis af workshops verden over.

// Der vil, fra tid til anden, blive taget billeder og optaget video under eventet til fremtidig promovering. Kontakt os hvis du ikke ønsker at blive vist på disse.

Del denne begivenhed

bottom of page