Logo
Logo

Faste begivenheder

Gratis yoga

Hver mandag og onsdag morgen kl. 08.30-09.30 kan du komme til gratis yoga i UngK. 
På yogatimen er der plads til dig, der er smidig eller ej. Og ikke mindst er der plads til at mærke efter og have det sjovt.
Der arbejdes med vejrtrækning, med de fysiske yogaøvelser, både udstrækning og de mere styrkebetonede øvelser, og timen afsluttes med afspænding.
Yogainstruktør Magnus Dirksen står for undervisningen begge dage. 

På Facebook kan du finde gruppen "UngK Yoga", hvor du kan følge med i om timen aflyses. 

SU-middag 

SU-middag er et samarbejde mellem UngK og flere kirker i Aarhus. SU-middag er et socialt initiativ, hvor du kan få stillet din sult til enten ingen eller få penge.
Det eneste du skal er at møde op til det specifikke arrangement, som finder sted i den lokale kirke. Find de individuelle begivenheder på UngKs Facebook - her fremgår også adresser på de enkelte kirker.

Kirkerne der på nuværende tidspunkt er med i initiativet er:

  • Helligåndskirken - Torpevænget 1, 8210 Aarhus V

  • Skt. Lukas Kirke - Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

  • Christianskirken - Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus N

  • Skjoldhøj Kirke - Jernaldervej 425, 8228 Aarhus 

Studiecafé 

Mangler du et sted, hvor du kan sidde i hyggelige og rolige omgivelser og fordybe dig i studierne? Eller har jeres studiegruppe bare brug for lidt luftforandring?
Så kan du komme til studiecafé i UngK!
Vi har studiecafé om mandagen, hvor du kan komme – alene eller med din studiegruppe – og studere. Du kan både sætte dig inde i kirken, som vi har indrettet med borde, stole og sofaer eller ude i vores hyggelige gårdhave, hvis vejret er til det.
Vi har kaffe og te på kanden hele dagen til en flad 5’er.

Dagpengeklubben 

UngK giver mulighed for at mødes med andre nyuddannede i et uformelt forum, hvor det handler om dig - det menneskelige og eksistentielle der kan være ved at være jobsøgende. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan møde andre jobsøgende og få ny energi og perspektiv på livet som nyuddannet.
Vi mødes hver tredje torsdag fra kl. 11.00-13.00 - og det er gratis at deltage.
Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en mail til kultur@ungk.dk - du kan betragte Dagpengeklubben som en jobsøgende aktivitet.

LYT : Intimkoncerter

LYT er som navnet antyder en koncertform med fokus på at lytte. Som publikummer er du siddende - til en intim og nærværende koncertoplevelse, i et smukt og anderledes rum. LYT er et samarbejde mellem spillestedet Radar og UngK. Du kan altid finde kommende LYT-koncerter under fanen Begivenheder, hvor du kan reservere din billet til næste koncert. 

Højskolesang

Den første onsdag i hver måned kan du komme til Højskolesang i UngK. Dørene åbner kl. 19.00 og så har vi to timer til at synge sammen i - undervejs kan du få lov til at ønske dit favoritnummer, og i baren kan du købe øl og vand til su-venlige priser. 

Eftertanker 

UngK vil en gang om måneden invitere inden for i et rum til eftertanker. Der vil være masser af god musik, refleksioner over forskellige temaer og muligheden for at læne sig tilbage og bare være. Der vil være elementer, som vi kender fra en almindelig gudstjeneste, men fokus er på, hvad der sker imellem os som mennesker sat sammen med søndagens tema. På Facebook kan du finde de enkelte begivenheder og læse mere om dagens tema. 

Videoaften 

Hvem elsker ikke en god gammeldags videoaften? Præcis, det gør alle! Derfor har vi valgt at vise samtlige Harry Potter film i 2020 ganske gratis - præcis ligesom at være i biografen, bare gratis. Man er velkommen til at slæbe popcorn, dyner, madrasser, yogamåtter osv med - 'forsyn-dig-selv'-baren vil være åben med våde varer til billige penge.

UngK - Nørre Allé 23 K - 8000 Aarhus C

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon