top of page
Logo
Logo

Faste begivenheder

Gratis yoga

Hver onsdag kan du komme til gratis yoga i UngK. 

Onsdag fra 09.30-10.30.
På yogatimen er der plads til dig, der er smidig eller ej. Og ikke mindst er der plads til at mærke efter og have det sjovt. 
Der arbejdes med vejrtrækning, med de fysiske yogaøvelser, både udstrækning og de mere styrkebetonede øvelser, og timen afsluttes med afspænding.
Anna Kathrine er yogainstruktør og står for undervisningen.

På Facebook kan du finde gruppen "UngK Yoga", hvor du kan følge med i opdateringer og ændringer. 

Studiecafé

Hver onsdag efter yoga har du mulighed for at benytte UngKs lokaler som studiecafé. Det kræver hverken reservation eller tilmelding, du kan bare dukke op - alene, eller med din studiegruppe. I har selv mulighed for at indrette jer. UngK stiller borde og stole til rådighed, og så vil det være muligt at forsyne sig i baren med kaffe og sodavand. Åbningstider er fra 11.00-15.00. 

Højskolesang

Den 2. onsdag i hver måned kan du komme til Højskolesang i UngK. Dørene åbner kl. 19.00 og så har vi to timer til at synge sammen i - undervejs kan du få lov til at ønske dit favoritnummer, og i baren kan du købe øl og vand til su-venlige priser

Strikkecafé

Strikkecaféen er åben for alle, nye som erfarne strikkere, hurtige som langsomme og hvis du f.eks. hækler eller broderer er du også mere end velkommen til at komme og inspirere eller blive inspireret! Vi mødes hver 3. onsdag i måneden, nogle gange er der et tema, andre gange ikke - vi er et fællesskab i udvikling, som med glæde griber nye ideer og initiativer. Vi har kaffe på kanden og du kan øl og vand til su-venlige priser i baren. 

Linoleumstryk & Lambrusco

Linoleumstryk er en old school trykketeknik, hvor man bruger små knive, der er bukkede i forskellige størrelser, til at snitte motiver i linoleum, som derefter trykkes med sværte over på papir. Teknikken er let og simpel – man kan basically ikke gøre noget galt. Med andre ord behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med linoleumstryk før. Inspiration, vejledning og hjælp er tilgængeligt på aftenen. Det hele er krydret med lækker musik og masser Lambrusco (og alkoholfri bobler til de der foretrækker det)!

Åndehul

Åndehul er et sted, hvor du kan være til og være dig.

Det er en lille pause fra hverdagens stress og jag med tid til at stoppe op og ånde ind.

Her bliver du fyldt op med musik, eftertænksomhed og ro. Det er en anderledes gudstjeneste, hvor vi taler om Gud og livets store spørgsmål på en måde, vi alle kan forstå.

Åndehul er et fællesskab, hvor fordybelse, nærvær og nysgerrighed er i højsæde. Efter den fælles refleksion kan vi fortsætte snakken i baren.

Du er velkommen præcis, som du er!

Morgenflow

Beskrivelse kommer.

Dungeons & Dragons

Vi er en gruppe der er entusiatiske omkring eventyr og historiefortælling og den interaktion der skabes imellem mennesker. UngK har i samarbejde med frivillige DnD’masters skabt et samlingssted hvor nybegyndere og erfarne kan stifte bekendtskab eller lære fra sig af de fantastiske egenskaber som spillet tilbyder.

Vær medskaber af unikke eventyr, i en blanding af impro-teater og historiefortælling sammenbundet i Dungeons and Dragons 5th edition spilsystem, hvor dine handlinger og valg er med til at skabe eventyret og en enestående oplevelse for dig og medspillere. Vi samles en gang om måneden i UngK’s lokaler - dekoreret med lys, lyd, røg og effekter for at højne spiloplevelsen der skabes omkring et bord når fremmede og venner sætter sig sammen og i fællesskab skaber et eventyr. 

Arrangementerne kræver reservation. 

SU-middag 

SU-middag er et samarbejde mellem UngK og flere kirker i Aarhus. SU-middag er et socialt initiativ, hvor du kan få stillet din sult til enten ingen eller få penge.
Det eneste du skal er at møde op til det specifikke arrangement, som finder sted i den lokale kirke. Find de individuelle begivenheder på UngKs Facebook - her fremgår også adresser på de enkelte kirker.

Kirkerne der på nuværende tidspunkt er med i initiativet er:

  • Helligåndskirken - Torpevænget 1, 8210 Aarhus V

  • Skt. Lukas Kirke - Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

  • Christianskirken - Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus N

UngK
bottom of page