Logo
Logo

Faste begivenheder

Gratis yoga

Hver onsdag kan du komme til gratis yoga i UngK. 

Onsdag fra 09.30-10.30.
På yogatimen er der plads til dig, der er smidig eller ej. Og ikke mindst er der plads til at mærke efter og have det sjovt. 
Der arbejdes med vejrtrækning, med de fysiske yogaøvelser, både udstrækning og de mere styrkebetonede øvelser, og timen afsluttes med afspænding.
Anna Kathrine er yogainstruktør og står for undervisningen.

På Facebook kan du finde gruppen "UngK Yoga", hvor du kan følge med i opdateringer og ændringer. 

Studiecafé

Hver onsdag efter yoga har du mulighed for at benytte UngKs lokaler som studiecafé. Det kræver hverken reservation eller tilmelding, du kan bare dukke op - alene, eller med din studiegruppe. I har selv mulighed for at indrette jer. UngK stiller borde og stole til rådighed, og så vil det være muligt at forsyne sig i baren med kaffe og sodavand. Åbningstider er fra 11.00-15.00. 

Højskolesang

Den 2. onsdag i hver måned kan du komme til Højskolesang i UngK. Dørene åbner kl. 19.00 og så har vi to timer til at synge sammen i - undervejs kan du få lov til at ønske dit favoritnummer, og i baren kan du købe øl og vand til su-venlige priser

Strikkecafé

Strikkecaféen er åben for alle, nye som erfarne strikkere, hurtige som langsomme og hvis du f.eks. hækler eller broderer er du også mere end velkommen til at komme og inspirere eller blive inspireret! Vi mødes hver 3. onsdag i måneden, nogle gange er der et tema, andre gange ikke - vi er et fællesskab i udvikling, som med glæde griber nye ideer og initiativer. Vi har kaffe på kanden og du kan øl og vand til su-venlige priser i baren. 

Linoleumstryk & Lambrusco

Linoleumstryk er en old school trykketeknik, hvor man bruger små knive, der er bukkede i forskellige størrelser, til at snitte motiver i linoleum, som derefter trykkes med sværte over på papir. Teknikken er let og simpel – man kan basically ikke gøre noget galt. Med andre ord behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med linoleumstryk før. Inspiration, vejledning og hjælp er tilgængeligt på aftenen. Det hele er krydret med lækker musik og masser Lambrusco (og alkoholfri bobler til de der foretrækker det)! Find begivenhederne her

Sæt kroppen fri

UngK og Didde Bach inviterer til fri dans og bevægelse. Didde vil komme med små guidede invitationer til hvordan vi kan bevæge os og invitere til et fokus på vågen kropslig bevidsthed.
Et samlingspunkt, et mødested, et frirum hvor vi kan være os selv, sammen. Hvor vi kan danse og bevæge os til musikkens rytmer, sensationer og lade tonerne guide kroppen til at give slip. Give slip i hovedet og give slip på utrygheden og ideen om det perfekte, så vi kan mødes i et rum hvor vi kan lege med hver en lille bevægelse i kroppen. Et rum hvor vi kan give hovedet en pause og lade fantasien udfolde sig i dansens spontane og ukritiske kraftfelt.

Arrangementerne kræver reservation. 

Dungeons & Dragons

Vi er en gruppe der er entusiatiske omkring eventyr og historiefortælling og den interaktion der skabes imellem mennesker. UngK har i samarbejde med frivillige DnD’masters skabt et samlingssted hvor nybegyndere og erfarne kan stifte bekendtskab eller lære fra sig af de fantastiske egenskaber som spillet tilbyder.

Vær medskaber af unikke eventyr, i en blanding af impro-teater og historiefortælling sammenbundet i Dungeons and Dragons 5th edition spilsystem, hvor dine handlinger og valg er med til at skabe eventyret og en enestående oplevelse for dig og medspillere. Vi samles en gang om måneden i UngK’s lokaler - dekoreret med lys, lyd, røg og effekter for at højne spiloplevelsen der skabes omkring et bord når fremmede og venner sætter sig sammen og i fællesskab skaber et eventyr. 

Arrangementerne kræver reservation. 

SU-middag 

SU-middag er et samarbejde mellem UngK og flere kirker i Aarhus. SU-middag er et socialt initiativ, hvor du kan få stillet din sult til enten ingen eller få penge.
Det eneste du skal er at møde op til det specifikke arrangement, som finder sted i den lokale kirke. Find de individuelle begivenheder på UngKs Facebook - her fremgår også adresser på de enkelte kirker.

Kirkerne der på nuværende tidspunkt er med i initiativet er:

  • Helligåndskirken - Torpevænget 1, 8210 Aarhus V

  • Skt. Lukas Kirke - Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

  • Skjoldhøj Kirke - Jernaldervej 425, 8228 Brabrand 

  • Christianskirken - Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus N

UngK