Logo
Logo

Faste begivenheder

Gratis yoga

Hver mandag og onsdag morgen kl. 08.30-09.30 kan du komme til gratis yoga i UngK. 
På yogatimen er der plads til dig, der er smidig eller ej. Og ikke mindst er der plads til at mærke efter og have det sjovt.
Der arbejdes med vejrtrækning, med de fysiske yogaøvelser, både udstrækning og de mere styrkebetonede øvelser, og timen afsluttes med afspænding.
Magnus og Kathrine der begge er yogainstruktører står for undervisningen henholdsvis mandag og torsdag eftermiddag. 

På Facebook kan du finde gruppen "UngK Yoga", hvor du kan følge med i opdateringer og ændringer. 

Højskolesang

Den 2. onsdag i hver måned kan du komme til Højskolesang i UngK. Dørene åbner kl. 19.00 og så har vi to timer til at synge sammen i - undervejs kan du få lov til at ønske dit favoritnummer, og i baren kan du købe øl og vand til su-venlige priser

Eftertanker
En gang om måneden inviterer UngK ind til en eftermiddag med plads til ro, god musik og refleksion. Vi kalder det Eftertanker. Der vil være elementer, som vi kender fra en almindelig gudstjeneste, men du behøver ikke at være vant til at komme i kirke for at være med. Eftertanker er for alle, og du kan komme præcis som du er. 

SU-middag 

SU-middag er et samarbejde mellem UngK og flere kirker i Aarhus. SU-middag er et socialt initiativ, hvor du kan få stillet din sult til enten ingen eller få penge.
Det eneste du skal er at møde op til det specifikke arrangement, som finder sted i den lokale kirke. Find de individuelle begivenheder på UngKs Facebook - her fremgår også adresser på de enkelte kirker.

Kirkerne der på nuværende tidspunkt er med i initiativet er:

  • Helligåndskirken - Torpevænget 1, 8210 Aarhus V

  • Skt. Lukas Kirke - Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

  • Skjoldhøj Kirke - Jernaldervej 425, 8228 Aarhus 

  • Christianskirken - Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus N

17907478780641485.jpg